Cetelem

3.6 / 5. Оценили: 5

Оцени първи

Numele Cetelem are o traditie internationala de peste 60 de ani. Facem parte din grupul BNP Paribas Personal Finance, liderul pietei creditelor de consum in Europa.

In Romania, suntem prezenti din 2005, iar in 2018 Cetelem IFN SA a devenit BNP Paribas Personal  Finance SA Paris Sucursala Bucuresti, continuandu-ne activitatea sub denumirea Cetelem, banca despre care citesti astazi.

Avem peste 2.500 de puncte de lucru in magazinele partenere si agentiile proprii, peste 800 de angajati si mai mult de jumatate de milion de clienti.

In plus, te intampinam si online, ca tot procesul sa iti fie la indemana.

Suntem specializati in credite pentru persoane fizice, acordate responsabil. Sau, in cuvinte mai simple, dam rate usor de platit celor care au nevoie. Daca ai un plan concret, la noi sigur gasesti solutia financiara potrivita.

Daca ai in plan sa iti reamenajezi casa, pentru ca au crescut copiii si le trebuie o camera doar a lor sau vrei sa renovezi balconul, ca sa fie si zona de depozitare si de relaxare, la noi gasesti creditul potrivit nevoilor tale. Daca ai nevoie de o masina pentru deplasari zilnice mai usoare sau trebuie sa schimbi electrocasnicele care ti-au fost de incredere, dar nu mai dau randament, solutia o vei gasi tot la noi.

Iata o lista cu produsele noastre, ca sa alegi informat:

  •  Carduri de credit
  •  Credit pentru achizitia de bunuri
  •  Credit online de nevoi personale
  •  Credit online in magazine online
  •  Credit auto

Следните термини носят значението, посочено по-долу, за целите на използването им в настоящите Общи условия или Договора за кредит:

Бланка на Стандартен Европейски формуляр

Стандартният Европейски формуляр за предоставяне на информация за потребителски кредити, съдържащ цялата предварителна договорна информация, която трябва да бъде събрана и предоставена от Кредитора на Кредитополучателя безплатно, на хартия или на друг Траен носител, на български език, в съответствие с Приложимия закон;

ГПР

Годишен процент на разходите за Кредита, изчислен по законоустановена формула и описан в настоящите Общи условия на Договора за кредит;