Program de parteneriat – vindeți-vă cu succes serviciile prin Noialegem.ro!

Dumneavoastră sau compania dumneavoastră vă puteți dezvolta brandul și vă puteți crește vânzările pe măsură ce utilizatorii site-ului nostru se informează despre dumneavoastră. Adăugați un alt canal de vânzare pentru serviciile  dumneavoastră!

Chiar dacă sunteți cei mai buni profesioniști din domeniul dumneavoastră, dacă nimeni nu știe despre aceasta, va fi dificil să creșteți vânzările serviciilor pe care le oferiți.

De ce ar trebui să aveți încredere în noi?

 • Noialegem.ro este cel mai mare site din România în calitate de un tip de agregator de servicii diferite care ajută lunar peste 100.000 de mii de utilizatori unici să găsească cea mai bună soluție pentru ei.
 • Noialegem.ro are o audiență de peste 50.000 de persoane interesate de diverse tipuri de servicii cu peste 50.000 de adrese de e-mail și peste 50.000 de contacte telefonice grupate pe interese.
 • Noialegem.ro este un site care publică continuu un conținut gratuit și sfaturi pentru persoanele care caută diferite servicii și soluții la o anumită problemă. Acest lucru construiește încredere în utilizatorii noștri, ceea ce este important pentru promovarea unui anumit brand și realizarea vânzării/contactului final.

 

 Ce vă putem oferi?

 • Poziționarea unei pagini noi sau a uneia existente (în funcție de faptul dacă activitatea pe care o desfășurați apare deja pe site-ul nostru) unde vă vom descrie în detaliu activitățile și serviciile pe care le oferiți. Vom realiza o prezentare publicitară atractivă si vom evidenția avantajele companiei dumneavoastră.
 • Lucrați pe baza principiulului comisionului sau al afilierii: plătiți numai când sunt obținute rezultate.
 • Primiți solicitări de la clienții interesați prin e-mail, Viber sau direcționăm clienții direct către site-ul dumneavoastră.
 • La cererea dumneavoastră putem realiza campanii de publicitate pe Google, Facebook și alte rețele sociale unde putem ținti publicul potrivit pentru afacerea dumneavoastră pentru a promova, a atrage mulți clienți noi și a realiza vânzări.

Cerințe față de partenerii noștri:

 • Ne selectăm cu atenție partenerii așa că ne rezervăm dreptul de a vă respinge cererea dacă nu se potrivește misiunii și valorilor noastre.
 • Toate serviciile trebuie să aibă o acoperire națională pe teritoriul României și nu pentru un anumit oraș sau o regiune.
 • Website-ul nostru este un portal pentru diverse tipuri de servicii, nu bunuri.
 • Ne așteptăm ca fiecare dintre partenerii noștri să presteze serviciile pe care le oferă cu o calitate superioară și în termenul promis, efectuând periodic inspecții.

Completați formularul și vă vom CONTACTA pentru a vă spune cum vă putem fi de ajutor!

Completați formularul de contact: