Despre noi

„SMART ICT SOLUTIONS” EOOD este o companie înființată în 2014 în Bulgaria, care întreține mai multe site-uri online în diferite țări și operează în mai multe direcții. În 2022 compania întră și pe piața românească sub denumirea de NOIALEGEM, că site care oferă o soluție utilizatorilor comparând în același timp condițiile companiilor din diferite sectoare financiare.

Scopul nostru principal este de a facilita utilizatorii noștri în alegerea celui mai bun serviciu pentru ei, atât din punct de vedere al calității, cât și al prețului. În ultimii ani, ne-am dat seamă că trebuie să ajutăm fiecare persoană, atingând nevoile sale și acoperind toate sferele. Pentru a atinge acest obiectiv, am dezvoltat o modalitate comodă, ușoară și plăcuta de a beneficia de sfaturile experților noștri pe termen lung în domeniul bancar, asigurări, creditare, asigurări de pensii și oferind diverse servicii, prin intermediul site-ului .

Noi, cei de la „NOIALEGEM.ro”, cernem zilnic o cantitate imensă de informații despre fiecare sector de servicii pentru a permite utilizatorului să ia cea mai corectă și obiectivă decizie, totul gratuit!

În ultimii opt ani, compania a reușit să-și construiască reputația de partener și consilier financiar respectat, atât în rândul clienților finali, cât și printre partenerii noștri mulțumiți.

DE CE NOIALEGEM.ro?

NOIALEGEM.ro TE AJUTĂ SĂ COMPARI ȘI SĂ ALEGI UȘOR!