Credius

3.3 / 5. Оценили: 3

Оцени първи

Credius se situeaza in top 5 companii financiare nebancare din Romania, oferind credite pentru persoane fizice in online, folosind tehnologiile no paper, cat si prin reteaua extinsa de puncte de vanzare din toata tara. Datorita inovatiilor si tehnologiilor inteligente, Credius reinventeaza constant metodele de creditare.

Credius este specializat in acordarea creditelor pentru nevoi personale si a creditelor pentru bunuri, in rate, pe termen scurt, mediu si lung.
Am schimbat abordarea traditionala in creditare si am transformat procesul de acordare a creditelor dintr-unul dificil, indelungat si anevoios, intr-unul simplu, rapid si liberalizat.
Am lansat primii tehnologii moderne de analiza a clientului, care simplifica acordarea creditului. Dispunem de tehnologiile care ne permit acordarea instantanee a creditului.
Ne ghidam dupa standardele internationale de deservire a clientilor si aderam la principiile creditarii responsabile
Oferim credite 100% online de la aplicare pana la semnare. Poti aplica online oricand, rapid, fara timp pierdut, de acasa sau de la birou.
Poti deveni clientul nostru chiar acum. Noi luam decizia privind eliberarea creditului rapid. Clientii nostri sunt tratati intotdeuna cu stima, onestitate si fara discriminare, indiferent de nivelul lor de venituri, varsta sau antecedente financiare.
Noi oferim clientilor credite simple si rapide. Avem tehnologii care ne permit sa nu cerem alte documente, in afara de cartea de identitate. Luam rapid decizia in privinta creditului, in maxim 5 minute*. Astfel, implementarea acestor tehnologii economiseste semnificativ timpul si eforturile clientilor nostri.
Sediul social in Voluntari, Bd Pipera nr. 1/I, cladirea ADMAX Center, etaj 3, birou 6, Judet Ilfov, si sediul ales la punctul de lucru din Bucuresti, sector 1, str Av. Popisteanu, nr 54A, Expo Business Park, etaj 1

Număr de înregistrare în Registrul Comerțului Ilfov: J23/1231/2013; CIF: 31534882, Capital social subscris și vărsat: 35.896.854 lei