Novum

2 / 5. Оценили: 7

Оцени първи

RoCapital IFN SA este o institutie financiara nebancara specializata in acordarea creditelor de nevoi personale pe termen scurt, ale caror valori nu depasesc 10.000 RON. RoCapital face parte din Grupul KRUK, iar activitatea sa este supravegheata de Banca Nationala a Romaniei, garantandu-se astfel oferirea de servicii de creditare de inalta calitate.

 

 

Compania si-a inceput activitatea de creditare rapida pentru a sprijini clientii Grupului KRUK care au avut in trecut de achitat datorii. Obiectivul companiei este de a-i ajuta sa isi recapete echilibrul financiar, oferindu-le un imprumut rapid, in functie de nevoile acestora, dupa ce si-au achitat datoriile anterioare.

In prezent, prin serviciile oferite ne adresam persoanelor responsabile, care isi platesc ratele constant, creand astfel un parteneriat bazat pe incredere si respect. NOVUM este produsul de creditare care vine in ajutorul clientilor si raspunde nevoilor financiare ale acestora.

Splaiul Unirii 165, TN Offices 2, parter, sala 1, Sector 3, Bucuresti, cod postal 030133

Telefon: 0372 533 516*

Program: Luni – Vineri intre orele 09.00 – 17.00

Email: office@rocapital.eu

În contextul raspandirii virusului COVID – 19, pentru a va proteja atat pe dumneavoastra, cat si pe angajatii RoCapital IFN SA, s-a decis supendarea vizitelor la sediul RoCaipital IFN SA cu începere din 11 martie 2020.