ONEY

2.7 / 5. Оценили: 3

Оцени първи

Povestea Oney a început în 1983, mai întâi în Franța și apoi a continuat în alte țări.

În România suntem alături de partenerii noștri Auchan și Leroy Merlin din 2006, în toate cele 50 de magazine de pe teritoriul țării (33 Auchan și 17 Leroy Merlin).

Începând cu luna octombrie 2019, Grupul BPCE este acționarul a 50,1% din capitalul Oney Bank, alături de Auchan Holding, care deține 49,9%.

 

Această alianță strategică își propune să asigure durabilitatea, consolidarea și accelerarea dezvoltării noastre, dar și pe cea a clienților și a partenerilor noștri.

Experiența comună a BPCE și Auchan Holding va accelera creșterea noastră și ne va consolida poziția în soluții de plată, finanțare, digitalizare și asigurări.

Scopul nostru este să ajutăm clienții să-și realizeze rapid proiectele, folosindu-ne de experiența acumulată și de o abordare umană.

Sediul central: Str. Brasov nr 25, etaj 5, sector 6, Bucuresti
Telefon: 0756.037.783
E-mail: contact@oney.ro
Pentru a contacta telefonic birourile Oney din magazinele Auchan și Leroy Merlin, vă rugăm să utilizați numerele de contact de mai jos, selectând orașul în care locuiți.
În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare (inclusiv blocare card în caz de pierdere sau furt) legate de cardurile de credit Oney, puteți suna la numărul de telefon: 021.305.12.27