Provident

4.2 / 5. Оценили: 5

Оцени първи

Provident, o companie britanică

Fondată în anul 2006, Provident Financial România este o instituţie financiară nebancară, înregistrată în Registrul Special al Băncii Naţionale a României și care deserveşte peste 160.000 de clienţi. Provident este prima instituție financiară care a lansat în România împrumutul la domiciliu, pe baza unui model de afaceri cu o istorie de 140 de ani.

Compania face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), cel mai mare furnizor de credite la domiciliu din Europa. Grupul are peste 1,7 milioane de clienți în 9 țări din Europa, precum şi în Mexic și Australia. IPF, companie internaţională listată la Bursa din Londra, este unul dintre cei mai mari angajatori britanici din Europa Centrală și de Sud-Est.

Operațiunile internaționale sunt sprijinite de o echipă centrală bazată în sediul grupului International Personal Finance (IPF), în Marea Britanie. Această entitate are responsabilitatea de a se asigura că piețele Provident au la dispoziție infrastructura corectă pentru a pune în aplicare strategia de creștere a grupului IPF. Operațiunile din Marea Britanie sunt conduse de directorul nostru general, Gerard Ryan, cu sprijinul directorilor funcționali din cadrul grupului IPF și a echipelor lor extinse.

Cele cinci pieţe în care IPF îşi desfăşoară activitatea sub brandul Provident sunt: România, Polonia, Republica Cehă, Ungaria şi Mexic.

Viziunea și valorile noastre

Oferim produse şi servicii financiare simple, rapide şi personalizate, iar obiectivul nostru este să devenim cea mai respectată companie din România în ce privește calitatea serviciilor oferite.

Credem că Etica este fundamentul oricărei decizii, fie că este vorba despre o decizie de business sau o decizie individuală, în relația cu fiecare client în parte. Astfel, Codul nostru de Eticăeste ghidul pe care îl folosim atunci când suntem puși în fața unei decizii etice.

Valorile noastre stau la baza a tot ceea ce facem. Ele sunt fundamentul viziunii noastre și ne ajută să ne atingem obiectivele într-un mod transparent și responsabil.

PROGRAM

luni-vineri:

8:00 – 20:00

sâmbătă

9:00 – 17:00